Ποιοί Είμαστε

Η βιοτεχνία ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΛΙΟΝΤΟΥ (LL WORKWEAR) είναι μία μικρή, οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων εργασίας. 

Πρωταρχική επιδίωξή μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη. Δημιουργούμε κατά παραγγελία και εμπορευόμαστε ρούχα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής, προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις ένδυσης στο χώρο εργασίας. Αποστολή μας είναι, μέσα από τα ενδύματα που κατασκευάζουμε, να προσφέρουμε την άνεση,  την προβολή και ομοιόμορφη παρουσία στον χώρο εργασίας σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη και άριστη σχέση ποιότητας  - τιμής.

Στα χρόνια της παρουσίας μας στον χώρο, έχουμε αναπτύξιε πελατολόγιο που αποτελείται από χονδρεμπόρους, νοσηλευτικά ιδρύματα, οίκους ευγηρίας, διαγνωστικά κέντρα, ξενοδοχεία, εργαστήρια αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής, βιοτεχνίες τροφίμων, επιχειρήσεις μαζικής, εστίασης, κ.ά.