ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


1. Παράδοση με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών FIS COURIER (www.fiscourier.gr). (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

  • Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων πρωτευούσης (συνημμένος), έως δύο (2) κιλά, το κόστος είναι 2€+ΦΠΑ. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€+ΦΠΑ.
  • Αποστολή σε επαρχικη πόλη και βάρος έως δύο (2) κιλά, το κόστος είναι 3€+ΦΠΑ. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,5€+ΦΠΑ.
  • Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή μετρητών με την παράδοση) η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας στην Ελλάδα είναι: 2,00 € + Φ.Π.Α .

Εισάγοντας τον αριθμό αποστολής στην ιστοσελίδα https://fiscourier.gr/ergaleia/anazitisi-apostolis, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

2. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά όταν η παραγγελία σας ετοιμαστεί, ώστε να προσέλθετε για παραλαβή εντός 15 ημερών.

Η διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος είναι: Αλαμάνας 14, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14235.

Δε.-Τετ.-Σαβ.: 10:00-15;30

Τρι.-Πεμ.-Παρ.: 10:00-15:00 & 18:00-20:30.


Χρόνος παράδοσης

· Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - τριών εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.

· Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του www.rouxa-ergasias.gr  για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

- Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει δεν είναι ετοιμοπαράδοτο αλλά ράβεται κατόπιν παραγγελίας, θα δείτε δίπλα στο προϊόν τον πιθανό χρόνο παράδοσής του στις εταιρείες courier. Ο συνήθης χρόνος ετοιμασίας ενός προϊόντος αναλόγογως και της ποσότητας είναι 10-15 ημέρες.